Tenzij je een verzekeringstovenaar bent, blijf dan uit de buurt van de lastige ziektekostenverzekering die in een nog lastiger neergehaalde economie kan worden beheerd. Het is echter ook belangrijk dat u door deze zijsporen blijft manoeuvreren en goede keuzes maakt voor iedereen die u beschermt. Deze nuttige richtlijnen zouden u rond enkele van de grootste fouten van verzekerden moeten helpen om de tarieven van de ziektekostenverzekering te verlagen.

Het niet betalen van je premie kan zelfs dodelijk zijn

Annuleren om het betalen van premies te vermijden mag nooit worden overwogen. Dit is fout nummer een die verbazingwekkend genoeg wordt gemaakt door gezonde mensen. Ze vallen ten prooi aan de mentaliteit dat omdat ze het nooit hebben gebruikt, het is een dode en belastende uitgave.

In plaats daarvan zouden zij in plaats daarvan de aftrekbare of uit eigen zak kosten moeten verhogen, of zelfs overwegen om over te schakelen op een goedkoop HMO- of OPE-beleid. Het is geen verstandig besluit om een verzekering op te zeggen om te proberen geld te besparen.

Pas je zorgverzekering polis ieder jaar aan, je behoeften veranderen

Laat niet alleen uw ziektekostenverzekering plan om over elk jaar te rollen zonder de veranderingen in uw polis te erkennen. In plaats daarvan, neem de tijd om precies te weten te komen wat wel en niet gedekt zal zijn in het komende jaar en beoordeel dan alle veranderingen die u eventueel moet doorvoeren.

Wanneer de verzekering minder begint te betalen, moet u meer betalen en deze kosten moeten ergens vandaan komen en u moet misschien manieren vinden om een spaarrekening te creëren om deze verschillen te helpen opvullen.

COBRA beleid kan veel kosten

Het feit dat er iets beschikbaar is, betekent niet dat dit het beste is om te doen. Bijvoorbeeld, zou het ondertekenen van met COBRA enkel omdat u enkel omdat u kunt, niet te slim kunnen zijn. Het is meestal een paniekreactie als iemand zijn baan verliest. COBRA, zelfs met overheidshulp is nog steeds een zeer prijzig beleid voor iemand die werkloos is. Uw beste opties zouden het verwerpen van het COBRA hol kunnen omvatten en naar dekking door een echtelijk plan of een tijdelijk plan van de gezondheidsverzekering streven.

Een ander no-nee dekt automatisch uw echtgenoot en huishoudleden in het kader van een op de werkgever gebaseerd gezondheidszorgprogramma. Deze beslissing kan u aanzienlijk meer kosten dan het Ziektekostenverzekeringsplan van de overheid voor kinderen of de optie van het gezondheidsplan van uw echtgeno(o)t(e).

Meestal echter, de werkgever op basis van ziektekostenverzekering is de beste, maar het is altijd het beste om de voor-en nadelen te onderzoeken voordat u beslist welke optie geeft u de grootste klap voor uw hard verdiende buck. Het is uw geld en uw recht om zoveel mogelijk vast te houden.